CALELLA  – COSTA MARESME – BARCELONA

Quan arriba l’estiu a Calella, no et pots perdre l’àmplia oferta d’activitats que t’oferim com a destinació turística per a gaudir de les millors vacances en família, en parella o amb amics, des de sortides en caiac, excursions a cavall, visites culturals fins a una infinitat de propostes per a totes les edats.

Calella és una ciutat perfecta per a anar amb nens, amb activitats pensades per a ells i serveis per a gaudir amb comoditat de la platja amb els més petits. Parcs infantils, jocs d’aigua, festes de l’escuma i tallers són algunes de les activitats que trobaran per a divertir-se sense parar. I després de la platja, en Pequelandia els nens s’ho passaran en gran saltant i jugant en la piscina de boles.

I per als més atrevits, speed boat, jet sky, banana boataquaslider… les millors activitats aquàtiques en el Water Sports Centri, per a viure una experiència única i emocionant.

Per als amants de la naturalesa, s’organitzen rutes de nòrdic walking per a practicar senderisme en grup descobrint els millors llocs de la costa i la muntanya.

¡ Calella Moments Feliços !

¿ QUE FER A  CALELLA ?

Platges, Parcs, Museus, Gastronomia, Arquitectura, Ciclisme, Festivals Musicals, Activitats per a nens, Balls Tradicionals i moderns, Esports aquàtics, Fires Artesanals i moltes altres activitats que podràs fer durant les teves vacances a Calella.

Consulta totes les activitats a : Turisme Calella